«Πακέτο» της Ίντερ σε Μάλκομ

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Ίντερ απέρριψε την περίπτωση του Μάλκομ, με την προσπάθεια του μάνατζερ του Βραζιλιάνου να πέφτει στο κενό.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Μάλκομ στην Μπαρτσελόνα, έτσι ο μάνατζέρ του προσέγγισε την Ίντερ, όμως βρήκε σε τοίχο.

Ένα από τα μεγάλα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν ο Μάλκομ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται μια ανάσα από τη Ρόμα, όμως την τελευταία στιγμή να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως φαίνεται, ο 21χρονος έχει κιόλας μετανιώσει για την επιλογή του, καθώς μοιάζει απίθανο να βρει χρόνο στους «μπλαουγκράνα». Έτσι, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ζητώντας από τον μάνατζερ του μεταγραφή.

Η πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του ατζέντη του Μάλκομ φαίνεται πως έπεσε στο «κενό», αφού σύμφωνα με το «calciomercato», η Ίντερ δε θέλει καν να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, αφού διαθέτει τους Πολιτάνο και Μπαλντέ Κεϊτά.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος πρέπει να «ψαχτεί» για άλλη ομάδα ή φυσικά να κάνει υπομονή και να είναι έτοιμος ώστε να «αρπάξει» την ευκαιρία που θα του δοθεί στους πρωταθλητές Ισπανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ