Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συναντήθηκε με Ρεάλ ο Ποκετίνο!
Τότεναμ

Συναντήθηκε με Ρεάλ ο Ποκετίνο!

Μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Αντόνιο Κόντε, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στραφεί στην περίπτωση του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

30.10.2018 | 12:00

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει στην Ισπανία τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, μετά και το κόλλημα που υπήρχε στις διαπραγματεύσεις με τον Αντόνιο Κόντε.

Ο τεχνικός της Τότεναμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Άγγλους, ωστόσο υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα και αν οι Μαδριλένοι βάλουν βαθιά την χέρι στην τσέπη, τότε έχουν ελπίδες για να τον φέρουν στην Μαδρίτη.

Μάλιστα φαίνεται να υπήρχε και συνάντηση ανάμεσα στους «μερένχες» και στον Ποκετίνο, ο οποίος μόνο αρνητική διάθεση δεν είχε στην προοπτική να κάτσει στον πάγκο της Ρεάλ.

Αντιθέτως ο 46χρονος τόνισε στου ανθρώπους των Μαδριλένων πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να κάνει κάτι καινούριο στην καριέρα του. Ωστόσο η στάση των «σπιρουνιών» θα είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο όλο ζήτημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version