Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα παραπτώματα του Ντεμπελέ δείχνουν… Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Τα παραπτώματα του Ντεμπελέ δείχνουν… Λίβερπουλ

Τα αγγλικά Μέσα τραβάνε τις σχέσεις του Ντεμπελέ με την Μπαρτσελόνα στα άκρα τονίζοντας πως ο Γάλλος υποπίπτει επίτηδες στα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα!

14.11.2018 | 18:04

Η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 120 εκατ. ευρώ για να φέρει τον Ουσμάν Ντεμπελε από την Ντόρτμουντ με τον Γάλλο να της το ανταποδίδει με τον… χειρότερο τρόπο, μετά τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα.

Ο νεαρός άσος έχει φτάσει στα όρια τους τους ανθρώπους των Μπλαουγκράνα οι οποίοι σκέφτονται ακόμη και να του βάλουν πωλητήριο, με τον Βαλβλερδε να τον αφήνει εκτός αποστολής στην τελευταία αναμέτρηση με την Μπέτις.

Η Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ έχουν τρέλα με τον Ντεμπελέ και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του τον Ιανουάριο, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Έτσι αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Γάλλος δεν νιώθει ωραία στην Βαρκελώνη και υποπίπτει επίτηδες στα πειθαρχικά παραπτώματα έτσι ώστε να αναγκάσει τους ιθύνοντες των Καταλανών να τον παραχωρήσουν στην Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version