Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προσπέρασε Μπαρτσελόνα και… απολαμβάνει την κορυφή η Σεβίλλη! (vid)
Σεβίλλη

Προσπέρασε Μπαρτσελόνα και… απολαμβάνει την κορυφή η Σεβίλλη! (vid)

Η Σεβίλλη έπιασε κορυφή και κάνει βλέψεις ακόμα και για... τίτλο!

25.11.2018 | 19:08

Η Σεβίλλη φιλοξένησε την Βαγιαδολίδ και πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0, η οποία σε συνδυασμό την χθεσινή απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα, την φέρνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 26 βαθμούς και στο +1 από τους Καταλανούς.

Το άγχος των γηπεδούχων ήταν ορατό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μέχρι το 20′ δεν είχαν απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο το πολυπόθητο τέρμα για τους Σεβιγιάνους ήρθε στο 30΄με τον Αντρέ Σίλβα να σκοράρει σε ένα ακόμα παιχνίδι και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατή καρφωτή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και σημείωσαν τέρμα στο 60΄το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή.

Στην συνέχεια η Σεβίλη πήρε εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης και έχασε μερικές σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπεν Γεντέρ και Μπανέγα.

Η ομάδα του Πάμπλο Μασίν πιέστηκε με τον Ουνάλ να σπαταλάει δύο σπουδαίες φάσεις, ωστόσο άντεξε και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, μια νίκη που την ανέβασε στην πρώτη θέση μετά από αρκετό χρόνια, σε μια χρονιά που θυμίζει απίστευτα το ξεκίνημα της σεζόν 2016, στην οποία οι Σεβιγιάνοι βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις.

https://twitter.com/Jo08933734/status/1066720456659664896

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version