ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Το φινάλε με Ράγιο… έδειξε πέντε αποχωρήσεις
Οι οκτώ τίτλοι του Γιούργκεν Κλοπ στην τροπαιοθήκη της Λίβερπουλ
O Ντε Τζέρμπι κάνει την έκπληξη και επιστρέφει στη Serie A
Ο Ντοκού μοίρασε… σακούλες ακόμη και στους οπαδούς της Σίτι (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Να τα δώσουμε όλα με Φιορεντίνα και να κερδίσουμε την κούπα»
H αστεράτη Άστον Βίλα κάνει… μπάσιμο στο ρόστερ της Τσέλσι
Αποκαρδιωμένος ο Όντεγκαρντ: «Φτάσαμε τόσο κοντά!»
Πάει το πρωτάθλημα για την Παρί και τώρα τελικός με Λιόν! (vid)
Ευρωπαία Ρόμα με Λουκάκου… πορθητή (vid)
Αλεξάντερ Σόρλοθ: Ο φορ που ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Ο Αντσελότι έβαλε… φωτιά με μία ατάκα του πριν τον τελικό του Champions League!
Μένουμε Μαδρίτη – Άλλος ένας στυλοβάτης παραμένει στη «Βασίλισσα»
Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να αποχωρήσω παρά να μείνω»
Η «βασίλισσα» είπε να το «Χ»αρεί λίγο και δεν έπαιξε άμυνα! (vid)
Ατλέτικο και Σιμεόνε παραδόθηκαν στις ορέξεις της διαστημικής Οσασούνα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Την «τέλειωσε» σε ένα δεκάλεπτο

Με χαρακτηριστική ευκολία η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Μπόρνμουθ (3-1) και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας τη Λίβερπουλ.

Την «τέλειωσε» σε ένα δεκάλεπτο

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε την Μπόρνμουθ θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Λίβερπουλ στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στην Έβερτον.

Στο πρώτο μέρος η Σίτι ήταν η κυρίαρχος του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται στην άμυνα και στα «δολοφονικά» ένστικτα των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Κι όμως το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα φάσεις, κυρίως από την μεριά των «μπλε» και γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου από την υπομονετική Μπόρνμουθ. Στο σκορ προηγήθηκε η Σίτι όταν ο Μπερνάντο Σίλβα πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του κίπερ της Μπόρνμουθ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μπόρνμουθ όμως δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη και ισοφάρισε στο 44′ όταν ο Γουίλσον με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νικάει τον Έντερσον και ισοφαρίζει για τα “κεράσια” μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Σίτι.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι μπήκε ακόμα πιο δυνατά από το πρώτο και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Στέρλινγκ να “χορεύει” όλους σχεδόν τους αμυντικούς της Μπόρνμουθ και να κάνει το σουτ με το αριστερό, με τη μπάλα να χτυπάει στο πόδι του Σέρμαν και να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Το γκολ όμως ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Ντανίλο και ο Στέρλινγκ ήρθε ως “τρέιλερ” για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Σίτι. Έκτο φετινό γκολ για τον Στέρλινγκ στην φετινή Premier League.

Στο τέλος η ομάδα του Πεπ πέτυχε και τρίτο γκολ επιβεβαιώνοντας τον άγραφο κανόνα που την θέλει φέτος να σκοράρει κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι. Η ασίστ έγινε από τον Σανέ και το γκολ  ήρθε από τον Γκιουντογκάν με πλασέ σε άδεια εστία κάνοντας το 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ