«Έκλεψε» διαιτητή ο Φάμπρεγας! (vid) | Sportsking.gr

«Έκλεψε» διαιτητή ο Φάμπρεγας! (vid)

Ένα περίεργο τρόπο να κερδίσει λίγα μέτρα χώρο στο γήπεδο, μετά από φάουλ που κέρδισε, βρήκε ο Σεσκ Φάμπρεγας στο τελευταίο ματς της Τσέλσι.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι από τους πιο ταλαντούχους χαφ της Τσέλσι. Είναι από εκείνους που παίζει πιο πολύ με το μυαλό παρά με τα πόδια. Είναι αυτό που λέμε «εγκεφαλικός» παίκτης.

Δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που θα τρέξουν πολύ. Θα «καταπιούν» χιλιόμετρα». Δεν είναι από εκείνους που έκαναν καριέρα, εξαιτίας της κορμοστασίας τους.

Και το απέδειξε σε ακόμη μία περίπτωση ο Ισπανός χαφ. Στο τελευταίο παιχνίδι των «μπλε» του Λονδίνου απέναντι στη Γουλβς.

Οι Λονδρέζοι είχαν κερδίσει φάουλ σε μακρινή θέση. Όμως, ο Φάμπρεγας δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτό. Ήθελε να κερδίσει μερικά μέτρα παραπάνω. Γι’ αυτό το λόγο και πήρε το σπρέι του διαιτητή και το τοποθέτησε λίγο παραπέρα!

Δείτε τι έκανε:
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.