Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανταλλάσσει Ικάρντι για τον Κροος η Ίντερ
Ιταλία

Ανταλλάσσει Ικάρντι για τον Κροος η Ίντερ

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές θα επιχειρήσει να κάνει η Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι εμπλέκοντας Ικάρντι και Κροος.

02.01.2019 | 21:48

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corrierre dello Sport» αναφέρει ότι στην Ίντερ επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Γερμανού μέσου, αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Γι’ αυτό θέλουν να προσφέρουν και ανταλλάγματα ώστε να πείσουν τη «βασίλισσα». Και δεν δίνουν όποιον κι όποιον ποδοσφαιριστής τους, αλλά τον ίδιο τον αρχηγό τους.

Έτσι κι αλλιώς, το όνομα του Ικάρντι «παίζει» εδώ και αρκετούς μήνες ως μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ και ενδεχομένως οι Μαδριλένοι να πειστούν έτσι για την ανταλλαγή.

Ήθελε και τον Μόντριτς η Ίντερ

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ έκανε προσπάθεια για να πάρει τον Λούκα Μόντριτς από τη «βασίλισσα», αλλά τώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στον έτερο… στυλοβάτη της ισπανικής ομάδας.

Αν και το όλο εγχείρημα φαντάζει δύσκολο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ο πρόεδρος της «βασίλισσας» έχει προαναγγείλει ριζικές αλλαγές στον σύλλογο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version