Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κοντά στη Πόρτο ο Πέπε
Home Page

Κοντά στη Πόρτο ο Πέπε

Στην Πόρτο από ότι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέπε με τους «δράκους» να ανακοινώνουν τη μεταγραφή εντός της επόμενης εβδομάδας.

04.01.2019 | 20:00

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, ο Πέπε είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στους «δράκους» έπειτα από 12 χρόνια. Στην ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επιστρέψει ο Πέπε.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπεσικτάς, έχει στα χέρια του πρόταση από την Πόρτο και σύμφωνα με την Record είναι έτοιμος να πει το «ναι» και να επιστρέψει στους «δράκους» μετά από 12 χρόνια απουσίας από το «Ντραγκάο».

Γυρνάει στα λημέρια του ο Πέπε

Μετά την Μπεσίκτας λοιπόν που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ανακοινώσει πως δεν περνούσε και τις καλύτερες μέρες του, αλλά και το ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ, ο Πορτογάλος φαίνεται πως καταλήγει στην ομάδα που τον έκανε γνωστό παγκοσμίως, την Πόρτο.

Η διάρκεια του συμβολαίου του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή αλλά ούτε και το ποσό το οποίο θα λαμβάνει ο διεθνής αμυντικός πράγμα το οποίο αναμένεται να βγει στον Τύπο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version