Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπερμπάτοφ: “Η απουσία του Κέιν θα επηρεάσει αγωνιστικά και μεταγραφικά την Τότεναμ”
Τότεναμ

Μπερμπάτοφ: “Η απουσία του Κέιν θα επηρεάσει αγωνιστικά και μεταγραφικά την Τότεναμ”

Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν θα έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην εικόνα της Τότεναμ, αλλά και στις μεταγραφές της, όπως δήλωσε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

18.01.2019 | 02:06

Η αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την Τότεναμ. Τα “Σπιρούνια”, όχι μόνο έχασαν με 1-0, αλλά είδαν και τον Χάρι Κέιν να αποχωρεί τραυματίας. Μάλιστα, τα νέα που προέκυψαν ήταν άσχημα. Ο Άγγλος φορ θα λείψει για σχεδόν 2 μήνες, καθώς χτύπησε άσχημα στον αστράγαλο.

Αυτή η εξέλιξη άναψε φωτιές στους Λονδρέζους, που έχασαν και τον Χέονγκ Μιν Σον εξαιτίας του Κυπέλλου Εθνών Ασίας. Εκεί στάθηκε και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο παλαίμαχος επιθετικός μιλώντας στο σάιτ της “Betfair”, τόνισε πως ο τραυματισμός του 26χρονου ήρθε σε άσχημο τάιμινγκ. Ακόμη, ανέφερε πως τα “Σπιρούνια” θα πρέπει να κινηθούν για τον δανεισμό κάποιου επιθετικού. Τέλος, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Φερνάντο Γιορέντε, που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Κέιν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο βετεράνος φορ:

“Ο τραυματισμός του Κέιν είναι μεγάλο πρόβλημα για την Τότεναμ. Ήρθε και σε άσχημο σημείο, καθώς ο Σον λείπει στο Ασιατικό Κύπελλο. Ο Χάρι θα χάσει κάποια σημαντικά ματς. Όπως ο δεύτερος ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι και τα παιχνίδια στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ. Σε αυτό το σημείο της σεζόν, κάθε ματς είναι σημαντικό.

Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Γιορέντε. Είναι πολύ καλός παίκτης, που θα έχει την ευκαιρία να λάμψει. Όμως, τα ‘Σπιρούνια’ ίσως θα πρέπει να κινηθούν στην αγορά. Αν αποκτήσει παίκτη, θα πρέπει να του εξηγήσει ότι θα παίζει μέχρι να επιστρέψει ο Κέιν. Άρα, θα ήταν καλύτερος κάποιος δανεισμός.”

Τη φετινή σεζόν ο Κέιν έχει καταφέρει να σκοράρει 20 φορές και να μοιράσει 6 ασίστ σε 31 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Τότεναμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version