Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάρι: «Ο Ιγκουαΐν μπορεί να ανταπεξέλθει και στην Αγγλία»
Home Page

Σάρι: «Ο Ιγκουαΐν μπορεί να ανταπεξέλθει και στην Αγγλία»

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έχει μείνει έκπληκτος από το στυλ παιχνιδιού του αγγλικού ποδοσφαίρου αλλά ο Σάρι δηλώνει αισιόδοξος.

29.01.2019 | 18:26

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ ο Μαουρίσιο Σάρι μίλησε για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την Τσέλσι στο παιχνίδι κυπέλλου με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Γι αυτό και ο Μαουρίτσιο Σάρι, αναφέρθηκε στην εμπειρία του 30χρονου στην πρώτη του επαφή με το αγγλικό ποδόσφαιρο .

«Έχει την εμπειρία και τις ικανότητες ν’ ανταπεξέλθει άμεσα, αλλά έχει βρεθεί πλέον σε ένα πολύ δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα. Όταν βγήκε στο ματς του Κυπέλλου, γύρισε και μου είπε “παίζουν πολύ δυνατά οι αμυντικοί εδώ…”. Αυτό θα πρέπει να το συνηθίσει αλλά θεωρώ πως έχει τον τρόπο να το κάνει»

Σοκαρισμένος ο Ιγκουαίν

Από την πρώτη στιγμή το ανέφερε στον Μαουρίτσιο Σάρι. Μετά το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ο νέος επιθετικός της Τσέλσι οφείλει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Ιταλός κόουτς των «μπλε» του Λονδίνου, στη συνέντευξη Τύπου από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Cobham, ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας του Ιγουαΐν.

Ήξερε πως θα έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Τσέλσι το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ωστόσο, ο Αργεντινός φορ κατάλαβε ότι πλέον βρίσκεται σε κάτι πολύ διαφορετικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version