Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η γυναίκα του Τερ Στέγκεν είναι απλά… το κάτι άλλο (pics)
Who's that chick

Η γυναίκα του Τερ Στέγκεν είναι απλά… το κάτι άλλο (pics)

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τη γυναίκα του, Ντανιέλα Γέλε να φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

20.02.2019 | 19:13

Το νέο έτος έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός κίπερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας σώσει πολλές φορές την ομάδα της Μπαρτσελόνα. Τελευταία παράστασή του ήταν στο παιχνίδι κόντρα στη Λυών (0-0).

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής του 27χρονου δεν είναι άλλος από τη Ντανιέλα Γέλε. Η σύζυγος του τερματοφύλακα των “Μπλαουγκράνα” είναι από την Ολλανδία και είναι 30 ετών. Με τον Γερμανό είναι μαζί από το 2012 και παντρεύτηκαν το 2017. Ένα στοιχείο που έπαιξε ρόλο στη γνωριμία τους είναι το γεγονός πως ο Τερ Στέγκεν έχει ρίζες από τη “χώρα της Τουλίπας”.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, κάτι που το δείχνουν και στις φωτογραφίες τους στα social media. Πάντως, η κυρία Τερ Στέγκεν είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς μας δείχνει συχνά πυκνά το πόσο εντυπωσιακή γυναίκα είναι.

Απολαύστε την κυρία Τερ Στέγκεν:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version