ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Στον θεσμό της, δεν παίζεται! (vid)

Η Σεβίλη έχει μετατρέψει τα τελευταία χρόνια το Γιουρόπα Λιγκ ως τον δικό της θεσμό, έτσι η Λάτσιο δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο... κάρμα της.

Στον θεσμό της, δεν παίζεται! (vid)

Πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Σεβίλη. Οι Ανδαλουσιάνοι κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους κόντρα στην Λάτσιο και να παραμείνουν ένα από τα φαβορί στον θεσμό. Μπεν Γιεντέρ και Σαράμπια οι σκόρερς για την ισπανική ομάδα, με την αναμέτρηση να ολκληρώνοντας βρίσκοντας αμφότερες με δέκα ποδοσφαιριστές.

Με την μισή και παραπάνω δουλειά να έχει γίνει στο Ολίμπικο, η Σεβίλη υποδέχθηκε στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν την Λάτσιο. Ο επαναληπτικός για την φάση των «32» κυμάνθηκε όπως αναμενόταν. Η Σεβίλη ανέπτυξε το παιχνίδι της, κυριάρχησε στα σημεία και χωρίς μεγάλες δυσκολίες πανηγύρισε την πρόκριση. Οι «Λατσιάλι» παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να δυσκολέψουν το έργο των Ισπανών.

Από το ξεκίνημα η Σεβίλη κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό. Με την κατοχή της μπάλας στα δικά της πόδια κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και τις ορέξεις των Ιταλών. Οι Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς μπορεί να ήθελαν όμως δεν μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στους γηπεδούχους.

Μπεν Γιεντέρ και Σαράμπια καθάρισαν την πρόκριση

Μοιραία το προβάδισμα στο σκορ ήρθε από την Σεβίλη, με τον Μπεν Γιεντέρ να σηκώνει το Πιθχουάν στο… πόδι! Με το 1-0 οι γηπεδούχοι έκοψαν προ στιγμήν τον αέρα διεκδίκησης στους αντιπάλους τους. Σταδιακά όμως οι Λατσιάλι προσπάθησαν να ισορροπήσουν ανεβάζοντας ρυθμό πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη μάλιστα οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν περισσότερο.

Η αποβολή του Βάσκεθ στο 60′ μετατόπισε φυσιολογικά το παιχνίδι στην περιοχή της Σεβίλης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η ομάδα του Ιντζάκι δημιούργησε τις ευκαιρίες για γκολ, όμως ποτέ δεν βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Αντ’ αυτού οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 71′, με τον Μάρουσιτς να βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Όντας με δέκα ποδοσφαιριστές και οι δύο ομάδες ο ρυθμός έπεσε! Η πιο έμπειρη στον θεσμό, Σεβίλη στο 78′ βρήκε την ευκαιρία να κλειδώσει μια για πάντα την πρόκριση. Δράστης για τους γηπεδούχους ο Σαράμπια με τον φορμαρισμένο Ισπανό να χρίζεται σκόρερ έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια.

Το φινάλε βρήκε το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν να πανηγυρίζει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ανδαλουσιάνοι ξέρουν πως αν η ομάδα τους το πιστέψει έχει όλα τα φόντα να φθάσει ακόμη μια φορά στο τέλος της διαδρομής.

https://www.youtube.com/watch?v=iNi86bLax60

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ