Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αντσελότι υπέγραψε στη Νάπολι με όρο να γνωρίσει τον… Ντε Νίρο!
Νάπολι

Ο Αντσελότι υπέγραψε στη Νάπολι με όρο να γνωρίσει τον… Ντε Νίρο!

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε έναν περίεργο όρο που έθεσε στη Νάπολι για να υπογράψει. Αυτός δεν είναι άλλος από το να γνωρίσει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

24.02.2019 | 14:50

Από το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στον πάγκο της Νάπολι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε να προπονήσει από τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν και απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Τότε είχε αποφασίσει να μείνει εκτός πάγκων μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά να βολιδοσκοπήσει τις προτάσεις που θα είχε. Εντέλει επέλεξε τους «παρτενοπέι», αποκαλύπτοντας μάλιστα τον… περίεργο όρο που συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Όχι, ο Αντσελότι δεν  δεν θα πάρει ούτε χρήματα, ούτε κάποιο αυτοκίνητο ή σπίτι. Δηλαδή, όσα λαμβάνουν σαν όρους σε ανάλογες περιπτώσεις όσοι υπογράφουν σε μια νέα ομάδα. Ο Ιταλός τεχνικός είχε κάτι άλλο στο μυαλό του, εντελώς διαφορετικό.

Τους βγήκε… σινεφίλ ο Αντσελότι

Τον… περίεργο όρο που είχε θέσει στη Νάπολι τον αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην «Il Napolista». Εκεί ο 59χρονος τεχνικός τόνισε ότι μεταξύ άλλων υπάρχει όρος που «αναγκάζει» τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να οργανώσει μία συνάντηση του κόουτς της Νάπολι με τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

«Στο συμβόλαιο που υπέγραψα με τη Νάπολι υπάρχει όρος. Αυτός λέει ότι ο Ντε Λαουρέντις πρέπει να μου γνωρίσει τον Ντε Νίρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο… σινεφίλ Αντσελότι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι μεγάλος παραγωγός ταινιών, προερχόμενος από οικογένεια με μακρά παράδοση στο χώρο του θεάματος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version