Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από την… Τότεναμ στην Ντόρτμουντ ο Ζάχα
Home Page

Από την… Τότεναμ στην Ντόρτμουντ ο Ζάχα

Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο Λονδίνο και την Κρίσταλ Πάλας, ο Γουίλφριντ Ζάχα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, το οποίο πιθανότατα να πραγματοποιηθεί μακριά από την Πρέμιερ Λιγκ.

04.03.2019 | 18:17

Στα 26 του ο Γουίλφριντ Ζάχα μοιάζει θηρίο σε… κλουβί στο Σέλχουρστ Παρκ. Ο Ιβοριανός επιθετικός ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα στην Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα οι αρετές έχουν γίνει επανειλημμένως αντικείμενο συζήτησης στους «μεγάλους» του Νησιού. Όπως αποκαλύπτει ωστόσο πρόσφατη πηγή του έγκυρου SkySports η συνέχιση της καριέρας του ίσως να πραγματοποιηθεί εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα ο Ιβοριανός δέχεται «πρέσινγκ» από Γερμανία… πλευρά. Πιο συγκεκριμένα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίζεται έτοιμη να «αρπάξει» τα δικαιώματα του ταλαντούχου εξτρέμ από τους «Αετούς».

Εκτός του Ζάχα ακόμη ένας «Αετός» ικανοποιεί τα θέλω των Γερμανών

Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία του Σάντσο, οι Γερμανοί στρέφονται ακόμη περισσότερο στην αγγλική αγορά. Ο Γουίλφριντ Ζάχα κατά τους Άγγλους κοστολογείται στα 35 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που οι Βεστφαλοί βρίσκουν προσιτό για την αγορά του. Θυμίζουμε πως ο Ιβοριανός εκτός της Ντόρτμουντ έχει προσελκύσει κατά καιρούς τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το παραπάνω δημοσίευμα ωστόσο εμπλέκει ακόμη ένα όνομα ποδοσφαιριστή της Πάλας στην λίστα της Ντόρτμουντ. Αυτός είναι ο νεαρός αμυντικός Άαρον Βαν-Μπισάκα. Ο 21χρονος έχει καταπλήξει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν. Μάλιστα εκτός της Μπορούσια και η Μπάγερν παρακολουθεί την εξέλιξη του παίκτη, με την Πάλας να ετοιμάζεται το καλοκαίρι να τον αποχωριστεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version