Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι: Ξεκινούν οι ανανεώσεις
Home Page

Νάπολι: Ξεκινούν οι ανανεώσεις

Η Νάπολι είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών της ξεκινώντας από τον Μίλικ.

10.03.2019 | 15:32

Η σεζόν κυλάει αρκετά καλά για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Φαίνεται πως θέλει να επιβραβεύσει τους παίκτες της ομάδας με μια επέκταση του συμβολαίου τους.

Σύμφωνα με την Tuttosport η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη να ανανεώσει με τον Μαξίμοβιτς, τον Ζιελίνσκι και τον Μίλικ. Η συμφωνία αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αφού το κλίμα είναι πολύ θερμό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ντε Λαουρέντις και Νάπολι επιτίθενται στην Γιουβέντους

Κάτι τέτοιο έκανε και στην τελευταία του συνέντευξη στην «Corriere dello Sport». Ο Ντε Λαουρέντις μίλησε για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Νάπολι με τη Γιουβέντους κι άφησε αιχμές για ευνοϊκή αντιμετώπιση της «γηραιάς κυρίας» από τη διαιτησία. Παράλληλα, ανέφερε πως το VAR δεν χρησιμοποιείται με σωστό τρόπο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Έχουμε ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα εδώ και 15 χρόνια, αλλά μέχρι να κουραστώ θα προσπαθώ να πάω αυτόν τον σύλλογο εκεί που του αξίζει. Είμαστε πρωταγωνιστές και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, καθώς το μέλλον ανήκει στη Νάπολι. Αργά ή γρήγορα θα κατακτήσουμε το Σκουντέτο. Υπάρχει μια ανοικτή πληγή από πέρυσι. Πολλοί υποπτεύονται ότι κάτι γίνεται με τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα, και δεν είμαι μόνο εγώ», ανέφερε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Το VAR μπήκε για να αποφεύγονται διαιτητικά λάθη. Αν δεν γίνεται ευσυνείδητη χρήση του, είναι αναπόφευκτο οι οπαδοί να σκέφτονται άσχημα πράγματα. Και την περσινή σεζόν είχε πολλές αμφιβολίες».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version