Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ακούει» προτάσεις για Ικάρντι και Πέρισιτς η Ίντερ
Home Page

«Ακούει» προτάσεις για Ικάρντι και Πέρισιτς η Ίντερ

Με την χρονιά να κυλά... χαμένη για την Ίντερ το προσεχές καλοκαίρι προβλέπεται διαφορετικό, με τον σύλλογο από το Μιλάνο να αλλάζει στάση στα θέματα των Μάουρο Ικάρντι και Ιβάν Πέρισιτς.

17.03.2019 | 19:13

Το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ «έχτιζε» πάνω στους Ικάρντι και Πέρισιτς το επιθετικό της παρόν και μέλλον. Η τρέχουσα σεζόν ωστόσο δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν οι «Νεραντζούρι», αποτέλεσμα αυτού, τα δεδομένα να αλλάζουν. Ρεπορτάζ του Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει την στάση που αναμένεται να αλλάξει ο ιταλικός σύλλογος για αυτά τα δύο ηχηρά ονόματα.

Στην περίπτωση του πρώτου, η Ίντερ ετοιμάζεται να ακούσει μεγάλο ποσό. Ο Μάουρο Ικάρντι δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στο Μεάτσα, κάνοντας το γνωστό μέσω της περίφημης στάσης του. Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και σύλλογοι από την Αγγλία παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις. Οι Ιταλοί περιπλέκουν εντόνως και το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» για την ώρα δεν αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα, έχοντας μοναδικό ερωτηματικό τον Αλέξις Σάντσες.

Περιμένει περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ για Ικάρντι – Πέρισιτς

Από την άλλη μεριά, ο Ιβάν Πέρισιτς δέχεται συνεχές πρέσινγκ από το Νησί. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ βλέπουν με θετικό μάτι πιθανή απόκτηση του Κροάτη εξτρέμ, με τον παίκτη να ετοιμάζεται για μια νέα προοπτική στην καριέρα του.

Το κλίμα στους Νεραντζούρι συνεχίζει να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις με σκοπό μια επανεκκίνηση. Μάλιστα ένα συνολικό ποσό άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί αυτομάτως να φέρει την Ίντερ στην ισχυρή θέση στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version