Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ ο Βαράν»!
Ρεάλ Μαδρίτης

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ ο Βαράν»!

Ο Ραφαέλ Βαράν φέρεται να έχει τάσεις φυγής από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, ο ίδιος θέλει να αλλάξει... παραστάσεις.

19.03.2019 | 16:54

Αναμφίβολα ο Ραφαέλ Βαράν αποτελεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Γάλλος στόπερ προέρχεται από τρεις σερί κατακτήσεις του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και του Μουντιάλ με τους «τρικολόρ». Σε όλους τους τίτλους που κατέκτησε έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο. Πάντα «βράχος» στα μετόπισθεν, αλλά και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση για αμυντικό, ο Βαράν βρίσκεται δικαίως στην ελίτ.

Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, οι εμφανίσεις του δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακές. Πιθανόν και ο ίδιος να παρασύρθηκε από την αρκετά κακή αγωνιστική κατάσταση στη Ρεάλ. Όπως και να έχει και ο Γάλλος αμυντικός έφερε ένα μερίδιο ευθύνης για την κακή αμυντική λειτουργία της «βασίλισσας». Με την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο των Μαδριλένων, επέστρεψε και η ελπίδα για το μέλλον στις τάξεις της ισπανικής ομάδας. Άλλωστε, τα περισσότερα μέλη της ομάδας έκαναν τις καλύτερες σεζόν της καριέρας τους υπό τον Γάλλο τεχνικό.

Βάζει «φωτιά» στη Ρεάλ η «Equipe»!

Ωστόσο, στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως έχει δημιουργηθεί θέμα από το… πουθενά. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την «Equipe» ο Ραφαέλ Βαράν έχει εκφράσει τάσεις φυγής από το σύλλογο. Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός νιώθει πως ο κύκλος του στη «βασίλισσα» έχει κλείσει, μετά από οκτώ χρόνια παραμονής.

Ούτε η επιστροφή του συμπατριώτη του Ζιντάν κρίνεται ικανή για να τον πείσει να παραμείνει. Ο Βαράν κάνει ήδη δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022, την οποία υπέγραψε στις αρχές της σεζόν. Στο ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, πάντως, δεν αναφέρεται αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βαράν από άλλες ομάδες. Ωστόσο, αν κάποια θελήσει να κινηθεί για την απόκτηση του θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version