Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κουαλιαρέλα: “Έτσι διατηρούμαι σε φόρμα”
Serie A

Κουαλιαρέλα: “Έτσι διατηρούμαι σε φόρμα”

Τους τρόπους με τους οποίους ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει συνεχώς αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ιταλός.

22.03.2019 | 20:07

Περίοδο δεύτερης νιότης διάγει ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο Ιταλός φορ βρίσκεται στο 36ο έτος της ηλικίας του και σκοράρει κατά ριπάς στο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ, δύο γκολ μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (21-19).

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα “Tuttosport”, ρωτήθηκε για το πως καταφέρνει να κρατιέται σε φόρμα και να είναι τόσο χρήσιμος. Ο 36χρονος τόνισε πως πλέον μπορεί να διαχειρίζεται πολύ εύκολα τα συναισθήματά του, κάτι που τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος στράικερ:

“Πως το αντιμετωπίζω; Με φοβερό ενθουσιασμό, αλλά και εξαιρετική ηρεμία. Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να αντιμετωπίσω τα συναισθήματα. Έτσι, όλα είναι καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ.

Ξέρω πέρα από όλα πως είμαι ο μεγαλύτερος και οι υπόλοιποι είναι παιδιά. Είμαι όμως δυνατά παιδιά. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, καταλαβαίνω πως δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες ακόμα, γιατί ο χρόνος περνάει. Γι’ αυτό προσπαθώ να δημιουργήσω το χώρο μου.”

Τη φετινή σεζόν, ο Κουαλιαρέλα έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 21 φορές και έχει μοιράσει και 7 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα της Σαμπντόρια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version