Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δίδυμο της Μπενφίκα κοιτά η Γιουβέντους!
Home Page

Δίδυμο της Μπενφίκα κοιτά η Γιουβέντους!

Ανανέωση για την Γιουβέντους που εντείνει το ενδιαφέρον της για δύο νεαρούς της Μπενφίκα!

23.03.2019 | 16:31

Ζοάο Φέλιξ και Ρούμπεν Ντίας φιγουράρουν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γιουβέντους!

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ήδη απασχολήσει τα μεταγραφικά νέα με τις φημολογούμενες κινήσεις τους. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη Gazzeta dello Sport, οι Μπιανκονέρι παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τα βήματα των δύο ποδοσφαιριστών. Ως αποτέλεσμα, αναμένεται να έχουμε μια πρόταση απόκτησης και των δύο από τη Γιουβέντους!

Ο Ρούμπεν Ντίας είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας των “Αετών”. Έχει κερδίσει μάλιστα με τις εμφανίσεις του τη θέση στη βασική ενδεκάδα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Άξιο προσοχής είναι και το γεγονός ότι έχει χάσει μόλις ένα ματς με τους γίγαντες της Πορτογαλίας.

Όσον αφορά το Ζοάο Φέλιξ τα λόγια είναι περιττά. Σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει καταφέρει να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά με τις εμφανίσεις του και τις μεγάλες ομάδες να τον… λιγουρεύονται. 10 γκολ και 5 ασσίστς σε μόλις 18 εμφανίσεις εξηγούν τον πανζουρλισμό που τριγυρίζει το όνομα του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η ρήτρα του δεύτερου έχει φτάσει… στο θεό από τους Πορτογάλους που γνωρίζουν τη ζήτηση που επικρατεί. Αυτό σίγουρα θα χαλάσει τα σχέδια της Γιουβέντους για την απόκτηση και των δύο αναγκάζοντας την να επιλέξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως με τα ποσά που ακούγονται δύσκολα θα παραμείνουν στη Μπενφίκα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version