Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαλντίνι: “Η μοίρα μου έδωσε όσα μου πήρε το 2005” (vid)
Μίλαν

Μαλντίνι: “Η μοίρα μου έδωσε όσα μου πήρε το 2005” (vid)

Για τους δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ και πως τους έζησε, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Πάολο Μαλντίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε.

23.03.2019 | 14:14

Όσα χρόνια και αν περάσουν οι παίκτες της Μίλαν δύσκολα θα ξεχάσουν τον τελικό με τη Λίβερπουλ το 2005. Ειδικά ο Πάολο Μαλντίνι. Μιας και ήταν ο αρχηγός των “ροσονέρι” απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, ο Ιταλός αμυντικός είχε σημειώσει το πιο γρήγορο γκολ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ρεκόρ που ακόμη δεν έχει καταρρίψει κανείς.

Παρόλα αυτά ο θρύλος της ιταλικής ομάδας δεν περίμενε σε καμία στιγμή εκείνης της βραδιάς όλα όσα συνέβησαν. Για το πως οι Άγγλοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή όταν έχαναν 3-0. Παρόλα αυτά ο Μαλντίνι και οι συμπαίκτες του στη Μίλαν κατάφεραν να πάρουν τη δική τους εκδίκηση το 2007.

Στον τελικό της Αθήνας επιβλήθηκαν με σκορ 2-1. Κάτι που ήταν της… μοίρας γραφτό.

Δεν ξεχνάει ο Μαλντίνι!

Ο Πάολο Μαλντίνι είναι θρύλος για τη Μίλαν. Είναι ένας θρύλος για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που αγωνίστηκαν ποτέ. Ωστόσο, ακόμη και εκείνος είχε μερικές κακές βραδιές που τον έκαναν να χάσει τον ύπνο του.

“Στην καριέρα μου έχασα τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχω χάσει τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω χάσει τελικό Εuro στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Από τους τρεις τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ που έχασα αυτός της Κωνσταντινούπολης ήταν εκείνος που με πόνεσε πιο πολύ.

Κι αυτό γιατί σκεφτόμουν πως θα ήταν ο τελευταίος μου. Παρόλα αυτά η μοίρα μου έδωσε την ευκαιρία να φτάσω εκεί που ήθελα δύο χρόνια αργότερα. Στον τελικό της Αθήνας το 2007. Ωστόσο, ο πρώτος τελικός με τη Λίβερπουλ ακόμη και σήμερα με κάνει να σκέφτομαι πόσο περίεργο είναι ώρες- ώρες το ποδόσφαιρο. Παίξαμε 120 λεπτά. Ήμασταν καλύτεροι στα 110 και παρόλα αυτά δεν πήραμε την κούπα”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version