ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ζοα…wow ένας Φέλιξ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος πέτυχε χατ- τρικ, η Μπενφίκα επικράτησε εντός έδρας 4-2 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ζοα…wow ένας Φέλιξ!

Είναι μόλις 19 ετών. Αλλά το ταλέντο του θα το ζήλευαν πολλοί. Ειδικά οι μεγαλύτεροι. Τον Ζοάο Φέλιξ τον αποκαλούν εδώ και χρόνια “ο επόμενος Κριστιάνο Ρονάλντο”. Όχι άδικα. Ο πιτσιρικάς της Μπενφίκα έκανε… όργια κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι “αετοί” της Λισαβόνας επικράτησαν με σκορ 4-2 των Γερμανών. Και αυτό χάρη στο χατ- τρικ του 19χρονου μεσοεπιθετικού. Πλέον είναι στα πόδια τους για το αν θα προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 20, μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντίκα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν πως η Μπενφίκα είχε μπει πιο δυνατά. Οι Πορτογάλοι δεν άργησαν να βγάλουν στο γήπεδο όλα όσα ήξεραν. Δεν άργησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έτσι, από το 20′ τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές της Άιντραχτ.

Και αυτό γιατί ο Ντίκα πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα με τους Πορτογάλους εκτός από την αποβολή του να κερδίζουν και πέναλτι. Την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ζοάο Φέλιξ με τον πιτσιρικά να ευστοχεί. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν εύκολα κάτω. Δέχτηκαν πίεση, άντεξαν και σε μία αντεπίθεση έκαναν το 1-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιόβιτς. Ο νεαρός φορ έκανε το 1-1 στο 40′. Αλλά είπαμε. Η βραδιά ανήκε στον Φέλιξ. Έτσι, λίγο πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ο σούπερ σταρ της Μπενφίκα “έγραψε” το 2-1 στο 43′.

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Ένα πρώτο 45λεπτο γεμάτο φάσεις και γκολ. Κάπως έτσι έμελλε να είναι και το δεύτερο. Η Μπενφίκα πήρε “αέρα” δύο τερμάτων στο 50΄με τον Ντίας, ενώ ο Φέλιξ “χτύπησε” για τρίτη φορά στο 54΄.

Από εκεί και πέρα οι “αετοί της Λισαβόνας” έδειξαν να χαλαρώνουν. Κάτι που το πλήρωσαν πριν το τέλος. Ο Πασιένσια “τρύπησε” την άμυνά τους και διαμόρφωσε το 4-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ