Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέτοια ματς δεν τα χάνει η Ατλέτικο! (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Τέτοια ματς δεν τα χάνει η Ατλέτικο! (vid)

Με τους Γκριεζμάν και Μοράτα να βρίσκουν δίχτυα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 της Θέλτα για την 32η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

13.04.2019 | 21:35

Άνετο απόγευμα είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Θέλτα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στους Γαλιθιάνους, καθώς επικράτησε με 2-0. Πρωταγωνιστές ήταν οι Αντουάν Γκριεζμάν (γκολ, ασίστ) και Αλβάρο Μοράτα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πρώτοι. Στο 18′ ο Μπουντεμπούζ με κοντινό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Όμπλακ, που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 31ο λεπτό ο Μπουφάλ δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά ο Όμπλακ κράτησε ξανά το “0”. Στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, η Ατλέτικο σκόραρε. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Γκριεζμάν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Η Ατλέτικο έδωσε χώρο στη Θέλτα, η οποία όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογους κινδύνους στην εστία του Γιαν Όμπλακ. Κάτι που το πλήρωσαν. Στο 74′ οι “Ροχιμπλάνκος” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.  Ο Γκριεζμάν πάσαρε ωραία στον Μοράτα. Αυτός έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ατλέτικο παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 65 βαθμούς σε 32 αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, η Θέλτα συνεχίζει να φλερτάρει με τον υποβιβασμό, όντας 16η με 32 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version