Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μίνα τη βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Ισπανία

Ο Μίνα τη βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Με δύο γκολ του Σάντι Μίνα η Βαλένθια νίκησε 3-1 τη Λεβάντε και πλέον εξασφαλίζει την Ευρώπη κυνηγώντας ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

14.04.2019 | 23:50

Η Βαλένθια υποδέχτηκε την Λεβάντε στο Μεστάγια σε ένα παιχνίδι το οποίο από την αρχή φάνταζε ως εύκολο αλλά και ταυτόχρονα σημαντικό. Οι «νυχτερίδες» ήθελαν τη νίκη με κάθε τρόπο για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την 6η θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.

Πλέον όχι μόνο «κλείνουν» μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά κυνηγούν και την είσοδό τους στην 4άδα.

Στα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή το πάνω χέρι στον αγώνα. Μάλιστα το 1-0 έγινε πολύ νωρίς με τον Σάντι Μίνα να χρίζεται σκόρερ μόλις στο 2ρο λεπτό με κεφαλιά.

https://www.youtube.com/watch?v=HdOZQbrRWi8

Η Βαλένθια πίεσε για να πετύχει και δεύτερο γκολ από νωρίς αλλά η Λεβάντε αναχαίτιζε κάθε πιθανή απειλή για γκολ. Με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Σε ένα ημίχρονο το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν μας εντυπωσίασε καμία από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Η Λεβάντε ανέβηκε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να πετύχει αυτό το οποίο έψαχνε. Να κάνει την ισοφάριση έστω και με την βοήθεια της τύχης. O Σολέρ πέτυχε ένα περίεργο αυτογκόλ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα έστω και για πολύ λίγο κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και έπειτα τα πάντα άλλαξαν. Η Βαλένθια έβαλε το κεφάλι κάτω και πίεσε και σχεδόν στην αμέσως επόμενη φάση έκανε το 2-1 στο 57ο λεπτό με τον Γκουέδες.

Η ψυχολογία της Λεβάντε έπεσε κατακόρυφα και αυτό ήταν που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το αξιοποιήσουν. Στο 63ο λεπτό ήταν και πάλι ο Σάντι Μίνα που έβαλε την ομάδα του μπρόστά με δύο γκολ διαφορά. Κάνοντας το τελικό 3-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version