Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η απίστευτη συνέπεια της Νιούκαστλ! (pic)
Φώτο Ημέρας

Η απίστευτη συνέπεια της Νιούκαστλ! (pic)

Η λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ομάδα της Νιούκαστλ υπό της οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη συνέπεια.

22.04.2019 | 17:56

Την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ εξασφάλισε και μαθηματικά η ομάδα της Νιούκαστλ. Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ επικράτησαν με 3-1 της Σαουθάμπτον και αποσπάστηκαν 10 βαθμούς από την 18η Κάρντιφ. Έτσι, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, οι “Καρακάξες” δεν νιώθουν πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Όμως, υπάρχει ένα παράδοξο στη φετινή πορεία του αγγλικού συλλόγου. Οι “Ανθρακωρύχοι” έχουν καταφέρει μετά από 35 αγωνιστικές, να έχουν ακριβώς την ίδια συγκομιδή με την προηγούμενη σεζόν. Τόσο σε βαθμούς, όσο και σε γκολ. Πιο συγκεκριμένα, και τις δύο χρονιές, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 41 βαθμούς (11Ν.-8Ι.-16Η.) σκοράροντας 35 τέρματα, ενώ δέχθηκαν 44.

Αυτό που μένει είναι να να φανεί αν θα αντιγράψουν μέχρι το τέλος την περσινή πορεία τους. Τότε είχαν μαζέψει 44 βαθμούς (12-8-18) με απολογισμό τερμάτων 39-47. Τα ματς που τους απομένουν είναι με Μπράιτον (εκτός), Λίβερπουλ (εντός) και Φούλαμ (εκτός).

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο για την πορεία της Νιούκαστλ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version