ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη (pic)

Η Ευρώπη δεν σταματά να παίζει μπάλα, με τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας άπειρο θέαμα και μια ενδεκάδα άκρως... επιθετική.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη (pic)

Σαββατοκύριακο χωρίς μπάλα γίνεται; Δεν γίνεται! Άλλο ένα διήμερο που ο απανταχού ποδοσφαιρόφιλος «χόρτασε» θέαμα σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα. Σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη, παιχνίδια που έκριναν τίτλους, Ευρώπη αλλά και υποβιβασμό. Το μάτι του Sportsking.gr έμεινε κολλημένο στην οθόνη σκανάροντας για εσάς κάθε αγώνα. Αποτέλεσμα, να έχετε μπροστά σας την ιδανική ενδεκάδα, το σύνολο που αν έπαιζε μαζί αυτή την εβδομάδα βάσει φόρμας δεν θα είχε κανέναν αντίπαλο.

Ενδεκάδα… φωτιά σε αυτή την αγωνιστική

Με τα πρωταθλήματα να μπαίνουν στην τελική ευθεία άπαντες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό έχει ως συνέπεια το έργο μας να είναι δύσκολο. Η παρακάτω ενδεκάδα μπορεί κάποιους να τους βρει σύμφωνους άλλους να τους προβληματίσει. Ναι, αυτή την εβδομάδα οι επιλογές θα μπορούσαν να είναι ακόμη περισσότερες.

Ξεκινάμε!

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους)

Ο Ιταλός δέχεται έντονη κριτική μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ιταλία ωστόσο τα πηγαίνει περίφημα φθάνοντας σε ακόμη έναν τίτλο πρωταθλήματος επικρατώντας 2-1 της Φιορεντίνα στο Τορίνο.

Τερματοφύλακας: Έντερσον Μοράες (Μάντσεστερ Σίτι)

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε «παρών» στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Νησί. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Τότεναμ 1-0 στο Έτιχαντ παραμένοντας ζωντανή στην μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας είχε αρκετή δουλειά σταματώντας ουκ ολίγες φορές τα «Σπιρούνια» με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Άμυνα

Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο  δεξιά (Ίντερ)

Ο 30χρονος μπακ ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στην Ρόμα. Οι κούρσες του βοήθησαν τους «Νεραντζούρι» να πάρουν  μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσουν τους Ρωμαίους. Μάλιστα από το δικό του πόδι ήρθε και η ασσίστ στο γκολ του Ιβάν Πέρισιτς, το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κλεμέντ Λενγκλέ στόπερ (Μπαρτσελόνα)

Μέσα σε μισή σεζόν κατάφερε να καθιερωθεί σε μια άκρως ανταγωνιστική θέση. Παρτενέρ του Πικέ στην άμυνα των Καταλανών ήταν ξανά απολαυστικός. Κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε μάλιστα να βρει και δίχτυα επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική του πορεία.

Νίκλας Σούλε στόπερ (Μπάγερν Μονάχου)

Ο Γερμανός στόπερ ίσως να κρίνει και το πρωτάθλημα στην Μπουντεσλίγκα. Το τέρμα του κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης χάρισε μια ζωτικής σημασίας νίκη στην Μπάγερν. Με αυτό το τρίποντο οι Βαυαροί συνεχίζουν πρώτοι στην μάχη έχοντας την Ντόρτμουντ έναν βαθμό πίσω τους.

Αλεξ Σάντρο αριστερά (Γιουβέντους)

Καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει επιδείξει συνέπεια. Στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα λειτούργησε και ως επιθετικός ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του χαρίζοντας της τυπικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Κέντρο

Φιλ Φόντεν αμυντικός μέσος (Μάντσεστερ Σίτι)

Ο 18χρονος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Μάντσεστερ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον εμπιστεύεται στα κρίσιμα και εκείνος τον δικαιώνει. Με το δικό του τέρμα οι «Πολίτες» επικράτησαν της Τότεναμ με 1-0 και ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια στην πορεία για τον τίτλο στο Νησί.

Λουίς Γκουστάβο μέσος (Μαρσέιγ)

Στα κρίσιμα είναι πάντα εκεί. Παίζει όπου τον έχει ανάγκη ο προπονητής του. Ο Βραζιλιάνος είναι πιστός στρατιώτης των Μασσαλών. Με το δικό του τέρμα η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στην έδρα της Γκινγκάμπ. Η συνολική παρουσία βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να περάσει ένα εύκολο απόγευμα μακριά από το… σπίτι της.

Μάρκο Ρόις «δεκάρι» (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Όταν ο αρχηγός είναι σε καλή ημέρα η Μπορούσια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με ένα τέρμα και δύο ασσίστ πήρε την ομάδα του από το… χεράκι και την οδήγησε σε ανεμικό πέρασμα από την έδρα της Φράιμπουργκ.

Επίθεση

Κιλιάν Μπαπέ δεξιά (Παρί Σεν Ζερμέν)

Τι να πρωτοπείς για τον Γάλλο! Μόλις 20 ετών και έχει καταφέρει να μπαίνει σε συγκρίσεις με μεγαθήρια. Απολαυστικός κόντρα στην πρώην του Μονακό πέτυχε χατ τρικ και τελείωσε την υπόθεση τίτλος. Η Παρί πανηγυρίζει ένα ακόμη πρωτάθλημα, έχοντας τον Μπαπέ με 30 (!!!) τέρματα στην σεζόν.

Καρίμ Μπενζεμά κορυφή (Ρεάλ Μαδρίτης)

Δείχνει φουλ αναγεννημένος. Η έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν του έχει αλλάξει άρδην την ψυχολογία. Ο Γάλλος με δικό του χατ τρικ σκόρπισε την Αθλέτικ Μπιλπμάο δείχνοντας τον δρόμο στους συμπαίκτες του. Με τέτοιες εμφανίσεις είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στην κορυφή των Μαδριλένων.

Γκονζάλο Γκουέντες αριστερά (Βαλένθια)

Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθρέφτης στο πρόσωπο του. Ο 22χρονος είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Η Βαλένθια είναι η τυχερή που τον έχει στις τάξεις της και καρπώνεται κάθε του επίτευγμα. Δύο όμορφα τέρματα οι «Νυχτερίδες» πέρασαν από την Ανδαλουσία και την έδρα της Ρεάλ Μπέτις συνεχίζοντας να ελπίζουν για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Για να τους δούμε και στο… γκαζόν

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ