Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό: Χωρίς Ντε Μπρόινε στο ντέρμπι η Σίτι! (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Οριστικό: Χωρίς Ντε Μπρόινε στο ντέρμπι η Σίτι! (pic)

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε μοιάζει αρκετά σοβαρός, με τον Βέλγο να μην παίζει κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ενώ πιθανότατα χάνει τη σεζόν.

23.04.2019 | 17:34

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τοτεναμ (1-0) για την μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως, οι “Πολίτες” έχασαν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος άσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 38′ με πρόβλημα στον προσαγωγό. Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε πονοκέφαλο στο στρατόπεδο της ομάδας. Τελικά, τα νέα από την περίπτωσή του είναι άσχημα.

Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο διεθνής άσος έχει υποστεί ζημιά και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στη Γιουνάιτεντ (24/04, 22:00). Όμως, τα κακά μαντάτα δεν τελειώνουν εδώ. Όπως ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός, φαντάζει απίθανο ο παίκτης του να προλάβει κάποιο άλλο φετινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βέλγος αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτή τη σεζόν, καθώς έχει απουσιάσει από αρκετές αναμετρήσεις της ομάδας του λογω τραυματισμών.

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Μπρόινε έχει σκοράρει 5 φορές και έχει μοιράσει 10 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version