Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους: Σπάει παράδοση αιώνα η νέα φανέλα! (pics)
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Σπάει παράδοση αιώνα η νέα φανέλα! (pics)

Η νέα φανέλα της Γιουβέντους διέρρευσε στο ίντερνετ και σπάει παράδοση πολλών χρόνων, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους φιλάθλους της.

24.04.2019 | 15:23

Την περασμένη Κυριακή (21/4), η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά το 8ο σερί ιταλικό πρωτάθλημα της, μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Φιορεντίνα. Πλέον, στη “Γηραιά Κυρία” ετοιμάζονται να προβούν στα αποκαλυπτήρια της νέας τους φανέλας.

Αυτή όμως διέρρευσε στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες των Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι με τη νέα φανέλα. Αυτή δεν θα έχει ρίγες, αλλά η μισή άσπρη και η άλλη μισή μαύρη, με μία ροζ ρίγα στη μέση. Έτσι, οι “Μπιανκονέρι” σπάνε μία παράδοση που είχε διάρκεια 116 χρόνων. Δηλαδή, όλες οι πρώτες φανέλες των Ιταλών από το 1903 μέχρι και σήμερα είχαν ασπρόμαυρες ρίγες.

Αυτό όμως θα αλλάξει του χρόνου. Κάτι τέτοιο δεν άρεσε στους φίλους της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι ξέσπασαν στο Twitter για την επιλογής της “Γηραιάς Κυρίας”.

Δείτε φωτογραφίες και αντιδράσεις των φίλων της Γιουβέντους:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version