Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρέμιερ Λιγκ, υποκλινόμαστε!
Home Page

Πρέμιερ Λιγκ, υποκλινόμαστε!

Για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης και οι τέσσερις ομάδες των τελικών είναι από την ίδια χώρα!

10.05.2019 | 01:29

Σπουδαίο κατόρθωμα από τις αγγλικές ομάδες που… κατέλαβαν τα Κύπελλα Ευρώπης την φετινή σεζόν!

Μετά τις προκρίσεις των Λίβερπουλ και Τότεναμ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε μια ακόμη αγγλική… μονομαχία! Τσέλσι και Άρσεναλ πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγλ.

Έτσι η Πρέμιερ Λιγκ έχει… τέσσερις εκπροσώπους της στους τελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης! Μαλιστα, είναι η πρώτη φορά που και οι τέσσερις ομάδες είναι από την ίδια χώρα. Ενώ είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ που ο τελικός θα γίνει ανάμεσα σε δύο ομάδες που εδρεύουν στην ίδια πόλη! Πραγματικά ανεπανάληπτο!

Όλη η Ευρώπη μιλάει για τα όσα έχει καταφέρει φέτος το αγγλικό ποδόσφαιρο και δικαιολογημένα!

Έτσι μετά από αρκετά χρόνια… ισπανικών κατακτήσεων, ήρθε η ώρα για… αλλαγή! Έτσι όσοι έχουν να λένε πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, δικαιώνονται και με το παραπάνω μετά τα φετινά επιτεύγματα των Άγγλων!

Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα η πρωταθλήτρια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ δεν ανήκει σε αυτές τις τέσσερις ομάδες! Με την Μάντσεστερ Σίτι να απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου. Πάντως στην Αγγλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς τα τρόπαια… επιστρέφουν σπίτι, όπως συνηθίζουν να λένε και οι φίλοι των Άγγλων!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version