Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το τελευταίος ματς στην καριέρα του Φαν Πέρσι! (vid)
Video Hμέρας

Το τελευταίος ματς στην καριέρα του Φαν Πέρσι! (vid)

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα φορέσει για τελευταία φορά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο εντός έδρας ματς της Φέγενορντ με τη Ντε Χάαγκ για το πρωτάθλημα.

12.05.2019 | 14:45

Νίκησε πολλούς τερματοφύλακες στην καριέρα του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ακόμη περισσότερους αμυντικούς. Ωστόσο, τον χρόνο δεν κατάφερε ποτέ κανείς να τον ξεπεράσει. Ο μοναδικός αντίπαλος που έβαλε… στόπ στον Ολλανδό φορ.

Έναν από τους καλύτερους που έβγαλαν οι “οράνιε” τα τελευταία χρόνια. Όμως, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και για τον “RVP”. Το μεσημέρι της Κυριακής (12/5) θα φορέσει τα εξάταπά του. Τη φανέλα της αγαπημένης του Φέγενορντ. Θα προσπαθήσει να βάλει ακόμη ένα τέρμα στην πλούσια καριέρα του.

Αλλά η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντε Χάαγκ δεν θα είναι ακόμη μία. Θα είναι το φινάλε μίας σπουδαίας πορείας.

Πολλοί θα ήθελαν την καριέρα του Φαν Πέρσι!

Ήταν αρχές του 2000 όταν έκανε θραύση. Τότε που οι άνθρωποι της Φέγενορντ έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε έναν πιτσιρικά που είχε πολύ καλό αριστερό πόδι. Η πορεία του τους επιβεβαίωσε ότι δεν έπεσαν έξω. Από εκεί ακολούθησε η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Φενέρμπαχτσε πριν την επιστροφή στη βάση.

Εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα έμελλε και να τελειώσουν. Ο Φαν Πέρσι όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα κατέκτησε: ένα Κύπελλο Ολλανδίας, ένα ΟΥΕΦΑ με τη Φέγενορντ, ένα Κύπελλο με την Άρσεναλ, ένα Κομιούνιτι Σιλντ με τους “κανονιέρηδες”, ένα πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα Κομιούνιτι Σιλντ με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Αλλά και πολλές ατομικές διακρίσεις σε όλα αυτά τα πρωταθλήματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version