Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φεύγει από τη Παρί ο Τσούπο Μότινγκ
Home Page

Φεύγει από τη Παρί ο Τσούπο Μότινγκ

Είναι δεδομένο πως οι δρόμοι του Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ και της Παρί Σεν Ζερμέν θα χωρίσουν.

18.05.2019 | 17:02

Παρελθόν θα αποτελέσει από τη Παρί Σεν Ζερμέν ο Τσούπο Μότινγκ. Ο Καμερουνέζος διεθνής δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τους Παριζιάνους και είναι προς πώληση.

Δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να διώξει τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ το προσεχές καλοκαίρι. Ορίζοντας τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αγοράς για οποιονδήποτε σύλλογο ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Αποκτήθηκε πριν από έναν χρόνο από την πρωταθλήτρια Γαλλίας από την Στόουκ. Με σκοπό να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα, ωστόσο ο ίδιος σε 30 αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε μόλις τρία γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση θέλει να διώξει τον 30χρονο επιθετικό. Μιας και ο προπονητής του συλλόγου, Τόμας Τούχελ, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Θέλει και τον Μπενζεμά η Παρί Σεν Ζερμέν

Επαφές με τον Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδα μιλάνε ήδη μαζί του. Ο έμπειρος φορ βρίσκεται στη «βασίλισσα» από το καλοκαίρι του 2009.

Έχει κατακτήσει πολλές κούπες μαζί της. Έχει όμως γευτεί και πολλές πίκρες. Μία από τις πιο πρόσφατες ήταν οι αποδοκιμασίες που είχε γνωρίσει σε εντός έδρας ματς της Ρεάλ. Μία κίνηση που ποτέ δεν ξέχασε από τους «μερένχες».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version