Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έσπασε κάθε ρεκόρ με 9 γκολ σε 90′ ο Χάλαντ (vid)
Home Page

Έσπασε κάθε ρεκόρ με 9 γκολ σε 90′ ο Χάλαντ (vid)

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά εννέα γκολ πέτυχε ο Χάλαντ σε έναν αγώνα σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

30.05.2019 | 22:18

Πρόκειται για τον  Έρλινγκ Χάλαντ ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική Νορβηγίας στο Μουντιάλ των Κ-20. Οι Σκανδιναβοί ισοπέδωσαν την Ονδούρα με σκορ 12-0.

Το ακόμη εντυπωσιακότερο ήταν πως τα εννέα τέρματα σημείωσε ένας παίκτης. Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό που τον Ιανουάριο η Σάλτσμπουργκ κατέβαλε 5εκατ. ευρώ στην Μόλντε για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ο Χάλαντ έκαν τρία χατ-τρικ στο ίδιο ματς. Βρήκε δίχτυα στο 7’, στο 20’, στο 36’ (πεν.), στο 50’, στο 67’, στο 77’, στο 88’, στο 90’ .  Με τα εννέα τέρματά του «έσπασε» το ρεκόρ του Ανταΐλτον που είχε βρει δίχτυα έξι φορές στο Βραζιλία – Κορέα 10-3 για την ίδια διοργάνωση το 1997.

Επίσης, η Νορβηγία πήρε την πρώτη της νίκη στο τελευταίο της ματς για τη φάση των ομίλων. Τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Ουρουγουάη και Νέα Ζηλανδία. Η θέση της στην επόμενη φάση δεν είναι σίγουρη καθώς περιμένει να προκριθεί μέσω της διαφοράς τερμάτων (+8).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version