Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αζάρ: Ποζάρει με φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ισπανία

Αζάρ: Ποζάρει με φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Εντέν Αζάρ να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

31.05.2019 | 21:05

Κάθε μέρα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Εντέν Αζάρ να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος άσσος βρίσκεται μία ανάσα από την μεταγραφή του στην ομάδα της Μαδρίτης. Σήμερα μάλιστα εμφανίστηκε στα social media φωτογραφία του που τον θέλει να ποζάρει με φανέλα των μερένχες.

Η μεταγραφή του από την Τσέλσι στη Ρεάλ θεωρείται δεδομένη και απλά απομένει η επιβεβαίωση μέσω της ανακοίνωσης. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, ο Εντέν Αζάρ περνάει την ώρα του στην Ισπανία για διακοπές. Αρέσκεται στο παιχνίδι με τους φίλους της Ρεάλ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της Daily Mirror. Ο άσος της Τσέλσι είναι ήδη σε mood Μαδρίτης, αφού έβγαλε φωτογραφίες κρατώντας μία φανέλα της νέας του (εκτός κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω) ομάδας.

Έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες σκέψεις ενόψει της νέας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Radio Monte Carlo», τόνισε πως θα ήθελε πολύ να παίξει κόντρα στις πρώην ομάδες του (Τσέλσι, Λιλ).

«Αν μπορούσα να αντιμετωπίσω την Τσέλσι και τη Λιλ την επόμενη σεζόν, πιστεύω θα ήταν καλό».

Μετά από μία μεγαλειώδης εμφάνιση (2 γκολ, 1 ασίστ), ο Εντέν Αζάρ χάρισε στην Τσέλσι το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ο καλύτερος των «Μπλε» στη νίκη τους με 4-1 κόντρα στην Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version