Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόντριτς: «Προτιμώ τη Μπόκα»
Home Page

Μόντριτς: «Προτιμώ τη Μπόκα»

Την απάντησή του στο αιώνιο ερώτημα μεταξύ των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ έδωσε ο Λούκα Μόντριτς.

06.06.2019 | 00:58

Ο Λούκα Μόντριτς θέλησε να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα για το ποια ομάδα θα υποστήριζε στο Αργεντίνικο ποδόσφαιρο.

O κάτοχος της Χρυσής Μπάλας απάντησε στο δίλημμα που του τέθηκε. Αν έπρεπε να πάει σε μια εκ των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ σε ποια θα πήγαινε. Με τον Κροάτη άσο να απαντάει στην Μπόκα και όχι στην Ρίβερ λόγω χρωμάτων και ατμόσφαιρας.

Ειδικότερα ο άσος της «βασίλισσας» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα επέλεγα την Μπόκα για τα χρώματα και για το γήπεδο. Το Μπομπονέρα είναι εντυπωσιακό γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Μια ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ, ενθουσιασμός για Μόντριτς

Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι ετοιμάζεται να κατηφορίσει με προορισμό το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Στα 26 του και μετά από μια γεμάτη πορεία με την φανέλα των «Μπλε» αισθάνεται έτοιμος για νέες προκλήσεις. Μπροστά του ένας ποδοσφαιρικός κολοσσός, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα του δώσει ηγετικό ρόλο στην νέα του εποχή.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εδώ και πολύ καιρό έχει δείξει σαφή κατεύθυνση στην αγορά των δικαιωμάτων του Βέλγου άσσου. Μια περίπτωση που λίγο έλειψε να έχει ολοκληρωθεί από την περασμένη σεζόν.

Ο Αζάρ ωστόσο παρέμεινε και φέτος στο Λονδίνο, έγινε σοφότερος, τροπαιούχος του Γιουρόπα Λιγκ και πιο έτοιμος από ποτέ για το βήμα παραπάνω. Μετά τον Λούκα Γιόβιτς οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται για την δεύτερη ηχηρή μεταγραφή τους στην νέα τους εποχή

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version