Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δήλωση- βόμβα από Πογκμπά! “Ήρθε η ώρα για νέα πρόκληση”
Ρεάλ Μαδρίτης

Δήλωση- βόμβα από Πογκμπά! “Ήρθε η ώρα για νέα πρόκληση”

Μία νέα πρόκληση στην καριέρα του ψάχνει ο Πολ Πογκμπά, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ. Με τον Γάλλο χαφ να δείχνει... Ρεάλ Μαδρίτης.

16.06.2019 | 13:38

Ήταν η καλύτερη σεζόν του Πολ Πογκμπά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον από άποψη στατιστικών στοιχείων. Ο Γάλλος μέσος σε μία μέτρια χρονιά για τους “κόκκινους διαβόλους” κατάφερε να ξεχωρίσει. Παρόλα αυτά πολλοί ήταν εκείνοι που του την “είπαν”. Χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο.

Απλά ήθελαν να του προσάψουν κάτι. Να τον κατηγορήσουν. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον έμπειρο μέσο και το έδειξε πολλές φορές. Ειδικά με δηλώσεις του μετά από σημαντικά ματς. Ή μετά από γκολ που σημείωνε. Το κλίμα στις τάξεις της αγγλικής ομάδας δεν ήταν, επίσης, καλό.

Κάτι που είχε ξεκινήσει από την εποχή του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο ερχομός του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν τα άλλαξε όλα. Ένα από αυτά ήταν η γνώμη του Πογκμπά ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

Στην ουσία… κουνάει μαντήλι ο Πογκμπά!

Εδώ και καιρό ακούγεται έντονα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Πολ Πογκμπά. Ειδικά ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει φάει… κόλλημα μαζί του. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε τη συγκεκριμένη μεταγραφή και μάλιστα πολύ άμεσα.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο έμπειρος χαφ, ο οποίος με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ, μεταξύ άλλων τόνισε: “Έγιναν πολλά τη σεζόν που πέρασε. Έκανα μία πολύ καλή χρονιά. Νομίζω ήρθε η ώρα για εμένα για μία νέα πρόκληση. Κάπου αλλού. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, μιας και το σκέφτομαι”, είπε στη “Guardian”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version