Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Πολύ κοντά σε μεγάλο ταλέντο
Home Page

Παρί: Πολύ κοντά σε μεγάλο ταλέντο

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων της Ιταλίας βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν.

21.06.2019 | 00:04

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ιταλικού πρωταθλήματος έχει βάλει στο «μάτι» η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο λόγος για τον Σάντρο Τονάλι της Μπρέσια.

Η ομάδα του 19χρονου χαφ κέρδισε με το «σπαθί» της την άνοδο στα σαλόνια της Σέριε Α. Έτσι από την μεριά του και ο Τονάλι είναι έτοιμος να εξαργυρώσει μία εκπληκτική σεζόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τον θέλει αλλά δεν πρόκειται να τον αποκτήσει για ένα ποσό λιγότερο των 30 εκ. ευρώ. Αξίζει αν σημειώσουμε λοιπόν ότι ο μικρός είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ιταλίας.

Ακόμα το μεγάλο ταλέντο της Μπρέσια έχει να καυχιέται πως τη σεζόν που διανύσαμε αγωνίστηκε σε 34 συμμετοχές, σκοράροντας 3 τέρματα και δημιουργώντας άλλα 7.

Πάντως οι Παριζιάνοι σκέφτονται να αποκτήσουν ακόμη έναν Ιταλό διεθνή. Ο λόγος για τον Νικολό Μπαρέλα που αγωνίζεται στην Κάλιαρι.

Ο 22χρονος πραγματοποίησε εκπληκτική χρονιά με τους Νησιώτες την οποία και εξαργύρωσε με την συμμετοχή του στην εθνική Ιταλίας. Η Παρί έχοντας γνώση του ιταλικού ταπεραμέντου στον χώρο του κέντρου με τον Μάρκο Βεράτι στις τάξεις τους βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική του Μπαρέλα.

Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή της Κάλιαρι αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, με τις Παρί αλλά και Ίντερ να επιδιώκουν την απόκτηση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version