Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καπέλο: «Απίστευτη αμυντικά με Μανωλά η Νάπολι»
Home Page

Καπέλο: «Απίστευτη αμυντικά με Μανωλά η Νάπολι»

Το εγκώμιο της Νάπολι έπλεξε ο Φάμπιο Καπέλο έχοντας Μανωλά και Κουλιμπαλί στην άμυνά της.

24.06.2019 | 23:40

Την πεποίθηση του πως η Νάπολι θα είναι «άτρωτη» αμυντικά ειδικά εάν αποκτήσει και τον Κώστα Μανωλά είναι ο Καπέλο. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τους Κουλιμπαλί και Μανωλά στην άμυνά της.

«Με Μανωλά και Κουλιμπαλί η Νάπολι θα έχει κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα σχηματίζει τείχος. Θα της επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Με τον Έλληνα και με άλλες δύο προσθήκες, η ομάδα του Αντσελότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική».

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε συζητήσεις με την Νάπολι, η οποία θα είναι η νέα του ομάδα. Οι «παρτενοπέι» έχουν κάνει επίσημη πρόταση στην Ρόμα για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Μανωλάς έχει ρήτρα 36 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία η Νάπολι θα δώσει την Τετάρτη στην Ρόμα.

Τότε θα ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι, όπως υποστηρίζουν ιταλικά δημοσιεύματα. Τα Μέσα της Ιταλίας υποστηρίζουν πως ο Έλληνας άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ!

Πέντε χρόνια συμπληρώνει σε λίγες ημέρες στην Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας αμυντικός έχοντας ζήσει τα πάντα στην Αιώνια Πόλη αισθάνεται πως ήρθε η ώρα για νέα πρόκληση στην καριέρα.

Κάθε καλοκαίρι το όνομά του φιγουράρει στα ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, όμως εκείνος παραμένει πιστός «Τζιαλορόσο». Φέτος όμως η Νάπολι είναι έτοιμη να σπάσει τα δεσμά και να φέρει τον 28χρονο στόπερ στο Σαν Πάολο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version