Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: “Έκλεισε” η πρώτη μεταγραφή! (pic)
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: “Έκλεισε” η πρώτη μεταγραφή! (pic)

Μια ανάσα από την πρώτη της φετινή κίνηση απέχει η Λίβερπουλ, καθώς συμφώνησε με την Τσβόλε για την απόκτηση του νεαρού Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ.

25.06.2019 | 18:20

Θέμα ωρών φαντάζει η ανακοίνωση της πρώτης φετινής μεταγραφής της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “Telegraph”, οι “Κόκκινοι” τα βρήκαν με την Τσβόλε για την απόκτηση του Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ.

Ο 17χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην ολλανδική ομάδα. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του είναι τόσο καλές, που πήρε το παρατσούκλι “Μικρός Φαν Ντάικ”. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει και οι Άγιαξ και Μπάγερν, αλλά τελικά η Λίβερπουλ “έκλεισε” τον Ολλανδό.

Το κόστος της μεταγραφής άγγιξε τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο νεαρός θα βρεθεί αύριο κιόλας (26/6) στο Μέλγουντ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τη Τσβόλε μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε και 4 φορές με την ομάδα νέων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version