Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Λαουρέντις: «Μανωλάς και Κουλιμπάλι, το τέλειο αμυντικό δίδυμο»
Ρόμα

Ντε Λαουρέντις: «Μανωλάς και Κουλιμπάλι, το τέλειο αμυντικό δίδυμο»

Στη Νάπολι θεωρείται κλεισμένη η απόκτηση του Κώστα Μανωλά, καθώς το αφεντικό των «Παρτενοπέι» τον έχει ήδη τοποθετήσει στο πλάι του εκπληκτικού Καλιντού Κουλιμπαλί.

26.06.2019 | 20:16

Όσοι περιμένουν να χαλάσει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι πλανώνται πλάνην οικτρά. Ο Έλληνας αμυντικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αφήσει την Ρώμη για χάρη των «Παρτενοπέι».  Η σιγουριά του αφεντικού των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τον ιταλικό Νότο στο περιθώριο εκδήλωσης δεν κρύφτηκε από τις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας του. Αναφέρθηκε εκτενώς στα δύο «καυτά» ονόματα που απασχολούν καθημερινά το ρεπορτάζ της Νάπολι. Κώστας Μανωλάς και Χάμες Ροντρίγκεζ φιγουράρουν ως βασικοί στόχοι του Κάρλο Αντσελότι, με τον έναν εκ των δύο να μοιάζει ήδη «κλεισμένος».

«Κλεισμένος» ο Μανωλάς, δύσκολη η περίπτωση του Χάμες

«Ο Μανωλάς με τον Κουλιμπαλί θα συνθέτουν ένα εξαιρετικό αμυντικό ζευγάρι. Όσον αφορά τον Χάμες ποτέ δεν είπαμε πως δνε μας ενδιαφέρει. Ο παίκτης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο η περίπτωση είναι δύσκολη. Ωστόσο υπάρχουν και οι μάνατζερ στην υπόθεση και κυρίως η Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε ο Ντε Λαουρέντις.

Βέβαια για να γίνουν αυτές οι προσθήκες όπως διαμήνυσε θα πρέπει να προκύψουν και αποχωρήσεις. «Η αγορά δεν μπορεί να είναι εφικτή χωρίς να γίνει πώληση. Πρέπει να ασχοληθούμε πρώτα με το υπάρχον ρόστερ. Διαθέτουμε 40 ποδοσφαιριστές στον σύλλογο και πρέπει να καλύψουμε αρκετές υποθέσεις». 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version