Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Εξετάζει την περίπτωση Ντοναρούμα (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Εξετάζει την περίπτωση Ντοναρούμα (pic)

Την πόρτα της Μίλαν χτύπησε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φαίνεται πως ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

27.06.2019 | 17:05

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Το πείραμα με τον Τζίτζι Μπουφόν τελικά δεν απέδωσε, με τον πολύπειρο τερματοφύλακα να μένει ελεύθερος. Έτσι, οι πρωταθλητές Γαλλίας ψάχνουν αυτόν που θα πλαισιώσει τον Αλφόνς Αρεολά κάτω από τα δοκάρια τους.

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται πως εξετάζουν στο Παρίσι είναι αυτό του Τζίτζι Ντοναρούμα. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει μονιμοποιηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην εστία της Μίλαν. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της καριέρας του, τον είχαν χαρακτηρίσει ως “νέο Μπουφόν”.

Ο Τόμας Τούχελ τον έχει σε υπόληψη και έχει μιλήσει στη διοίκηση της Παρί για την απόκτησή του. Μάλιστα, στο Παρίσι φαίνεται πως το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “Daily Mail” έχουν κάνει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ στη Μίλαν για την απόκτηση του 20χρονου κίπερ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τη Μίλαν μετρώντας συνολικά 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Δέχθηκε 32 γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 15 αναμετρήσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version