Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Τα γήπεδα στη Βραζιλία είναι χάλια” (pic)
Κόπα Αμέρικα

Μέσι: “Τα γήπεδα στη Βραζιλία είναι χάλια” (pic)

Στην πολύ άσχημη κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων που διεξάγεται το Κόπα Αμέρικα στάθηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

29.06.2019 | 17:41

Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα πανηγυρίζει η Αργεντινή. Η “Αλμπισελέστε” επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 της Βενεζουέλας και πέρασε στην τετράδα της διοργάνωσης. Εκεί, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο 32χρονος άσος μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Εκεί εξέφρασε τα παράπονά του για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως τα γήπεδα είναι σε πολύ κακή κατάσταση, πράγμα που δεν βοηθά στον καλό χειρισμό της μπάλας. Ίσως να οφείλεται εκεί το γεγονός πως βρίσκεται σε χαμηλές πτήσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λατίνου σούπερ σταρ:

“Τα γήπεδα στη Βραζιλία είναι αισχρά. Είναι πολύ δύσκολο να κοντρολάρεις την μπάλα και να την κουβαλήσεις. Είναι σαν λαγός. Πηγαίνει παντού μέσα στο γήπεδο.”

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα μετρώντας συνολικά 50 συμμετοχές, 51 γκολ και 22 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Κόπα Αμέρικα έχει σκοράρει 1 φορά σε 4 αγώνες με την Αργεντινή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Κόπα Αμέρικα
Exit mobile version