Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Συμφώνησαν Ίντερ – Μπαρέλα»
Ίντερ

«Συμφώνησαν Ίντερ – Μπαρέλα»

Η Κάλιαρι βρήκε την εκλεκτή που θα προσφέρει το μέλλον στον Νικολό Μπαρέλα και αυτή δεν είναι άλλη από την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.

12.07.2019 | 13:41

Ο ιταλικός Τύπος «βουίζει»! Η Ίντερ ήρθε σε οριστική συμφωνία κάνοντας δικό της τον Νικολό Μπαρέλα. Ο υπερταλαντούχος μέσος της Κάλιαρι ντύνεται στα «νεραντζούρι», με τον Αντόνιο Κόντε να… τρίβει τα χέρια του. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμούσε όσο κανέναν άλλον τον 22χρονο πιστεύοντας στο ταλέντο του στην μεσαία γραμμή.

Το ιταλικό δίκτυο Sky in Italy αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα πως οι δύο σύλλογοι έφθασαν σε συμφωνία δανεισμού του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Η Ίντερ θα έχει τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν στο Μεάτσα, ενώ στην συνέχεια θα προβεί στην αγορά των δικαιωμάτων του. Το ντιλ φαίνεται πως έχει κλείσει στα 45 εκατομμύρια ευρώ, με την Κάλιαρι να καταρρίπτει κάθε ρεκόρ παραχώρησης ποδοσφαιριστή της.

Στην Ίντερ ο περιζήτητος Μπαρέλα

Ο 22χρονος σήμερα περνά από ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα το βράδυ να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Μιλανέζους. Ο Μπαρέλα εξαργύρωσε την εκπληκτική του παρουσία στους Νησιώτες αλλά και στην εθνική Ιταλίας. Εκτός της Ίντερ ο νεαρός είχε δεχθεί έντονη πίεση και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Κορυφαίες ομάδες από Ιταλία και Αγγλία ενδιαφέρθηκαν έντονα για την απόκτηση του. Η Ίντερ όμως παρουσιάστηκε πιο πεισματάρα και εγγυήτρια του τεράστιου ποσού των 45 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αλλάξει τα σχέδια του στην μεσαία γραμμή βάζοντας τον νεαρό άμεσα στην ενδεκάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version