Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στέλνουν τον Νεϊμάρ στον Κριστιάνο
Παρί Σεν Ζερμέν

Στέλνουν τον Νεϊμάρ στον Κριστιάνο

Η Μπαρτσελόνα καθημερινά χάνει πόντους για την επιστροφή του Νεϊμάρ, τους οποίους κατά τους Ισπανούς κερδίζει η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

18.07.2019 | 18:46

Φαντάζεστε τον Νεϊμάρ να βρίσκεται πλάι στον Κριστιάνο Ρονάλντο; Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι όσο δεν βλέπουν τον Βραζιλιάνο στο Καμπ Νου ξεκινούν να το κάνουν εικόνα. Η δεδομένη στάση του 27χρονου τον φέρνει αργά ή γρήγορα εκτός Παρί, με τους Πρωταθλητές Γαλλίας να αναμένουν πρόταση «μεγατόνων» προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Ο Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2017 στοίχισε περισσότερα από 220 εκατομμύρια ευρώ στους Παριζιάνους. Αυτό σημαίνει πως για να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, η πρόταση που θα έρθει στα ταμεία θα πρέπει να αγγίζει αυτά τα νούμερα. Εκτός της Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους είναι σύλλογοι που μπορούν να αγγίξουν αυτά τα οικονομικά.

Έντονη φημολογία περί επικείμενης συμφωνίας Γιουβέντους – Νεϊμάρ

Από τους παραπάνω, η Γιουβέντους σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα παρουσιάζεται ως ο μεγαλύτερος αντίπαλος των Καταλανών. Ο Αντρέα Ανιέλι για άλλη μία χρονιά δείχνει με πράξεις πως θέλει να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης. ποδοσφαιριστές όπως οι Ντε Λιχτ, Ραμπιό Ράμσει ενισχύουν κατά πολύ τους «Μπιανκονέρι».

Αυτό που μένει είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μια «τρομακτική» προσθήκη στην επιθετική γραμμή. Οι Κριστιάνο και Ντιμπαλά περιμένουν ακόμη έναν προκειμένου να συνθέσουν μια εκρηκτική τριάδα. Ίσως αυτός να είναι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Θα έλεγε όχι ο Νεϊμάρ σε αυτή την πρόκληση;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version