Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σοκ: Επίθεση με μαχαίρι στον Οζίλ (vid)
Άρσεναλ

Σοκ: Επίθεση με μαχαίρι στον Οζίλ (vid)

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Μεσούτ Οζίλ, με τον Γερμανό άσσο της Άρσεναλ να δέχεται επίθεση με μαχαίρι, με τον συμπαίκτη του, Σέαντ Κολάσινατς να τον σώζει την τελευταία στιγμή.

25.07.2019 | 22:54

Εικόνες που δεν θυμίζουν κανονικότητα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Λονδίνο. Μεσούτ Οζίλ και Σέαντ Κολάσινατς βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης. Οι δύο ποδοσφαιριστές των «Κανονιέρηδων» ενεπλάκησαν σε σκηνικό τρόμου, με πρωταγωνιστή τον Γερμανό άσσο.

Το ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει πως ο μέσος της Άρσεναλ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους. Για καλή του τύχη ο συμπαίκτης του, Σέαντ Κολάσινατς επέδειξε ψυχραιμία σώζωντας τον Οζίλ από τα χειρότερα.

Παραλίγο τραγωδία στο Λονδίνο με Οζίλ

Ο Βόσνιος αμυντικός αφού πρώτα απέτρεψε τον κίνδυνο στην συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ κυνήγησε τους δράστες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, αφού εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Ο Οζίλ τρομοκρατημένος μπήκε στο τούρκικο εστιατόριο προσπαθώντας να σωθεί. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία της επίθεσης, με τις αρχές να αναζητούν τους δράστες.

Όλα αυτά στο κέντρο της αγγλικής πρωτεύουσας. «Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν» υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας.

Χαρακτηριστικό βίντεο από τον τρόμο που προκλήθηκε

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version