Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Έτοιμος για την Κίνα ο Μπέιλ»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Έτοιμος για την Κίνα ο Μπέιλ»

Τα χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν την μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Γκιαντζού Σουνίνγκ να... χαλάει, σήμερα όμως τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι υπέρ των Κινέζων.

29.07.2019 | 18:47

Η πολύκροτη υπόθεση «Γκάρεθ Μπέιλ» δεν λέει να κλείσει! Ο Ουαλός επιθετικός καθημερινά απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται στην προετοιμασία των Μαδριλένων, ωστόσο η απόφαση και των δύο πλευρών μοιάζει ειλημμένη.

Με τις ομάδες – κολοσσούς της Ευρώπης να μην ενδιαφέρονται στην ουσία να καλύψουν τα οικονομικά θέλω της Ρεάλ, ήταν βέβαιο πως το θέμα θα έπαιρνε… παγκόσμιες διαστάσεις. Η κινέζικη Γκιαντζού Σουνίνγκ είναι η ομάδα που ετοιμάζεται να ταράξει τα… νερά του αθλήματος, με την Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκει στο «πρόσωπο» αυτής τον ιδανικό πελάτη.

«Η οικογένεια του Μπέιλ ετοιμάζεται για την Κίνα»

Το χθεσινό ρεπορτάζ στην Μαδρίτη ήθελε την μεταγραφή να… χαλάει. Αιτία η άρνηση της οικογένειας του Ουαλού να αφήσει τη Μαδρίτη για την… Ανατολή. Ο έγκυρος δημοσιογράφος του SkySports Τζόναθαν Μπαρνέτ ισχυρίζεται πως αυτό το σενάριο δεν είναι αληθές.

Η μετακίνηση του Ουαλού βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τον έμπειρο επιθετικό τις επόμενες ημέρες να μεταβαίνει στην Κίνα για να κλείσει θετικά την συμφωνία. Το κεφάλαιο Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται για τον 30χρονο. Το κλίμα δεν ευνοούσε περαιτέρω παραμονή του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος. Έτσι οι  Κινέζοι έρχονται την κατάλληλη στιγμή να δώσουν την ιδανική λύση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version