Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικά «Κανονιέρης» ο Πεπέ
Άρσεναλ

Οριστικά «Κανονιέρης» ο Πεπέ

Νικήτρια στον ανταγωνισμό βγήκε η Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να πείθουν Λιλ και Πεπέ για το ποια είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσαν να πάρουν.

29.07.2019 | 18:13

Η αγάπη για την γαλλική αγορά δεν κρύβεται για την Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» σε κάθε μεταγραφική περίοδο στρέφονται πρωτίστως στο Σαμπιονά και μετά κάπου αλλού. Οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με το σύνολο των γαλλικών συλλόγων έχουν κάνει τη διοίκηση των Λονδρέζων τους καλύτερους… πελάτες.

Όλα αυτά όμως με το… αζημίωτο! Περιπτώσεις όπως αυτή του Νικολάς Πεπέ δεν την λες και αδιάφορη. Ο Ουνάι Έμερι έχει μπει γρήγορη στην «ψυχοσύνθεση» του αγγλικού συλλόγου. Βλέποντας πως από την Γαλλία έρχεται ταλέντο με το… τσουβάλι λογικό να δώσει και εκείνος την συγκατάθεση του.

Συμφώνησαν Άρσεναλ και Λιλ για Πεπέ

Το ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου SkySports βεβαιώνει τους φίλους των «Κανονιέρηδων» πως ο Νικολάς Πεπέ σύντομα θα γίνει κάτοικος Λονδίνου. Ο Ιβοριανός επιθετικός έχει αποδεχθεί τους οικονομικούς όρους της συνεργασίας με την Άρσεναλ. Το μόνο που απομένει είναι η μετάβαση του στο Λονδίνο, οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Οι «Κανονιέρηδες» από τη πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ζήλο με σκοπό να κλείσουν θετικά την υπόθεση. Η Λιλ θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Πεπέ θα υπογράψει πλουσιοπάροχο 5ετες συμβόλαιο. Η Άρσεναλ θυμίζουμε πως στην επιθετική της γραμμή έχει τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ. Προσθέστε και τον Νικολάς Πεπέ… Χαμός!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version