Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πέρισιτς: Έφτασε στο Μόναχο για ιατρικά!
Μπάγερν Μονάχου

Πέρισιτς: Έφτασε στο Μόναχο για ιατρικά!

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου απέχει ο Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

12.08.2019 | 17:24

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και στην Μπάγερν θέλουν να φουλάρουν τον σχεδιασμό τους. Μετά τη φυγή των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, οι Βαυαροί έψαχναν ενίσχυση στα άκρα της επίθεσής τους. Η μεταγραφή του Λερόι Σανέ χάλασε λόγω του τραυματισμού του κι έτσι στράφηκαν στην περίπτωση του Ιβάν Πέρισιτς.

Οι Πρωταθλητές Γερμανίας χτύπησαν την πόρτα της Ίντερ και σύμφωνα με πληροφορίες πρότειναν ετήσιο δανεισμό με οψιόν αγοράς 30 εκατ. ευρώ. Τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια όπως φαίνεται. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος Fabrizio Romano, ο 30χρονος εξτρέμ είναι ήδη στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Ιβάν Πέρισιτς ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές, 9 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ίντερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version