Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαγκουάιρ: Αρνήθηκε ΜΥΘΙΚΗ πρόταση της Σίτι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μαγκουάιρ: Αρνήθηκε ΜΥΘΙΚΗ πρόταση της Σίτι!

Μία πρόταση με απίθανες απολαβές από τη Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στα χέρια του Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά αυτός αρνήθηκε για χάρη της Γιουνάιτεντ.

16.08.2019 | 17:14

Το ντεμπούτο του Χάρι Μαγκουάιρ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απόλυτα επιτυχημένο και συνδυάστηκε με θρίαμβο. Ο Άγγλος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι, όντας από τους καλύτερους του γηπέδου. Μάλιστα, έκανε τον Πολ Πογκμπά να τον αποκαλέσει θηρίο.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να μην είχαν συμβεί, αν ο 26χρονος επέλεγε τη Μάντσεστερ Σίτι. Και είχε έναν πολύ καλό λόγο να το κάνει. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Star”, οι “Πολίτες” φαίνεται πως πρόσφεραν το αστρονομικό ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ τη βδομάδα στον διεθνή στόπερ για να ντυθεί στα γαλάζια. Τελικά όμως, αυτός αρνήθηκε και διάλεξε τη Γιουνάιτεντ, όπου αμείβεται με 100 χιλιάδες ευρώ λιγότερα.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 32 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Λέστερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version