Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρονάλντο: “Είχα φτάσει κοντά στην Άρσεναλ, αλλά…” (pic)
Άρσεναλ

Ρονάλντο: “Είχα φτάσει κοντά στην Άρσεναλ, αλλά…” (pic)

Μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ είχε φτάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η σφήνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάλασε τη μεταγραφή.

22.08.2019 | 18:11

Ένας παίκτης όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξέρει πως μπορεί να τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Ο 34χρονος σούπερ σταρ παραχώρησε μία τεράστια συνέντευξη στο πορτογαλικό κανάλι “TVI”. Εκεί, αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα. Όπως για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και για τα ποσά που πλέον έχουν ξεφύγει στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, αναφέρθηκε και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρελθόν του. Αυτή αφορούσε τη φυγή του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μία από τις ομάδες που τον είχαν πλησιάσει ήταν η Άρσεναλ. Μάλιστα, είχε φτάσει πολύ κοντά στους “Κανονιέρηδες”, ενώ είχε μιλήσει και με τον Αρσέν Βενγκέρ. Όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή μετά από ένα φιλικό των Πορτογάλων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έδειξαν πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό τότε άσο και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πορτογάλου:

“Συναντήθηκα με τον Αρσέν Βενγκέρ και ήταν να πάω στην Άρσεναλ. Επίσης, μίλησα με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Ίντερ. Όμως, μετά από ένα φιλικό με τη Γιουνάιτεντ που είχε δείξει ενδιαφέρον, οι διαπραγματεύσεις έγιναν πολύ γρήγορα και τελικά υπέγραψα εκεί.”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 43 συμμετοχές, 28 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version