Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν φαντάζεστε τον τελευταίο που νίκησε τον Κέιν…
Αγγλία

Δεν φαντάζεστε τον τελευταίο που νίκησε τον Κέιν…

Ο Χάρι Κέιν αστόχησε μετά από 14 σερί εκτελέσεις πέναλντι στο ματς της Αγγλίας με το Κόσοβο και μας γύρισε στον Φλεβάρη του 2018!

11.09.2019 | 18:28

Ο Κέιν έχασε πέναλντι στο ματς με το Κόσοβο (5-3) μετά από τον Φλεβάρη του 2018. Ο Άγγλος είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλντι και το αποδεικνύει αρκετά συχνά. Παρόλα αυτά, ο τερματοφύλακας των Κοσοβάρων του είπε “όχι”. Μάλιστα, αυτή του η αστοχία, ήταν η πρώτη μετά από 14 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις. Ο Κέιν έχει μεγάλη ποικιλία και κυρίως μεγάλη αποτελεσματικότητα στα πέναλντι. Μάλιστα στο προηγούμενο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας ευστόχησε σε άλλα 2. Ο αρχηγός της εθνικής, έχει συνολικά 33 στις 40 εκτελέσεις. Πάντως, τα άστοχα πέναλντι που έχει, είναι σε παλαιότερες εποχές, καθώς ο Κέιν τα τελευταία χρόνια αστοχεί σπανιότατα.

Κάριους-Κέιν σημειώσατε άσσο!

Το “αστείο” της υπόθεσης είναι ότι το προηγούμενο χαμένο πέναλντι του Χάρι Κέιν, αποκρούστηκε από τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κάριους. Ήταν το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ την σεζόν 2017-2018 που είχε λήξει 2-2. Ο επιθετικός των “Σπερς”, σε εκείνο το ματς κέρδισε το πέναλντι στο 84′ αλλά εκτέλεσε πάνω στον Κάριους που έδιωξε με τα χέρια. Ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, έχει ακούσει πολλά, αλλά μέχρι χθες ήταν ο τελευταίος που είχε πιάσει πέναλντι του Κέιν. Μάλλον ο Άγγλος δεν τα πάει καλά όταν δεν έχει τερματοφύλακα υψηλής κλάσης απέναντί του…

Ο Κέιν την έστειλε “κουβά”

Αν αληθεύει η εν λόγω φωτογραφία, το χαμένο πέναλντι του Κέιν, προκάλεσε εγκεφαλικό στον κάτοχο του συγκεκριμένου δελτίου. Μπορεί να ήταν αδιάφορο για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αυτός που έπαιξε όμως την Αγγλία να βάλει πάνω από 5 γκολ, δεν θα το πήρε καθόλου έτσι. Με 10 ευρώ, το “παρολί” του έβγαζε κέρδος 9.533, αλλά ο Κέιν του χάλασε αυτή την τεράστια μπάζα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version