Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Είναι να το… στάξει ο Ρονάλντο, μετά δεν τον βλέπει κανείς! (stats)
Γιουβέντους

Είναι να το… στάξει ο Ρονάλντο, μετά δεν τον βλέπει κανείς! (stats)

Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η χθεσινή, με τους Λιθουανούς να υποκλίνονται στην επιθετική του δυνότητα, θυμίζοντας στην υφήλιο πως παραμένει με διαφορά ο καλύτερος γκολτζής.

11.09.2019 | 13:07

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γεννημένος να απασχολεί τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η δουλειά που ρίχνει καθημερινά στις προπονήσεις φέρνει στο έπακρο το αποτέλεσμα που ο ίδιος και οι ομάδες του επιθυμούν. Μαουρίτσιο Σάρι και Φερνάντο Σάντος είναι οι τυχεροί που γεύονται τους… καρπούς!

Χθες βράδυ στην Λιθουανία, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε κέφια. Οι Ίβηρες επικράτησαν 5-1 συνεχίζοντας την προσπάθεια τους για πρόκριση στο EURO 2020. Από τα πέντε τέρματα, τα τέσσερα ανήκουν στον επιθετικό της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο παρά τα 34 του συνεχίζει να βρίσκεται ως μπροστάρης στο κορυφαίο επίπεδο γράφοντας καθημερινά με «χρυσά» γράμματα το όνομα του στο άθλημα.

Ο Ρονάλντο δεν… βλέπει τον Μέσι σε χατ τρικ και «καρέ»

Τα στατιστικά του Πορτογάλου «φουσκώνουν» μέρα με την μέρα. Με το χθεσινοβραδινό του καρέ έφθασε τα δέκα σε όλη του την καριέρα. Άλλα με την εθνική ομάδα, αλλά σε συλλογικό επίπεδο. Σε αυτή τη κατηγορία ο 34χρονος βρίσκεται στην κορυφή όλων, έχοντας πίσω του μονάχα τον Μέσι με έξι «καρέ».

Πρώτος όμως είναι και στα χατ-τρικ! Όχι μία, όχι δύο αλλά 54 φορές στην καριέρα του έχει φύγει με την μπάλα από το γήπεδο. Και σε αυτή την κατηγορία ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πίσω από τον Πορτογάλο, έχοντας 51 χατ- τρικ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version